SPHINX GRILLROOM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1290 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sphinx Grillroom. Meer weten? Ontdek meer

25 feb 2024 om 16:19 Verbazing wekkend dat ik altijd zwarte haren in mijn eten heb terwijl niemand hier zwart haar heeft. Vorige x zat er een vlieg in de salade en daar is ook niks op gezegd. Dus ik zal hier zeker niet meer eten
24 feb 2024 om 19:31 Het eten was weer super. Heerlijk vlees, frietjes prima gebakken. En temperatuur zoals het hoort. Uitstekent.
11 feb 2024 om 22:04 Kapsalon teveel olie.. niet lekker
10 feb 2024 om 21:02 Biefstuk was niet bepaald mals!
8 feb 2024 om 21:12 Lekkerrrr
28 jan 2024 om 22:11 Helaas was de doos niet goed dicht gemaakt en lag het eten in de plastic zak toen ik thuis kwam.
28 jan 2024 om 21:04 Al de 3dex dat ik bij de opmerkingen iets schrijf en het weer niet word nagekeken!! Graag zonder ui!! En het zit vol met uien dit was dus de laatste x helaas
4 jan 2024 om 18:46 Lekker eten, goed gaar, nog warm, vriendelijke bezorger. Tevreden
2 jan 2024 om 20:11 Het eten is hier altijd lekker en veel
4 dec 2023 om 16:06 Samen met vriend _Keboy_ hier vroeger iedere week komen eten als we op stap waren geweest Altijd lekker eten, ook nu .
22 okt 2023 om 19:31 Goed eten! Mooi optijd !
13 sep 2023 om 23:07 Mooi snel bezorgd, grote portie, goed heet en heerlijk gesmaakt zoals altijd.